Aktualitások

Aktualitások

Események

– Készségfejlesztő Iskola jelentkezők felvételi jegyzéke 2019

Felhívás tankötelessé váló gyermekek iskolai beíratására 2019

Készségfejlesztő Iskola jelentkezők felvételi jegyzéke 2018

Vezetői pályázati kiírás
Felhívjuk a tisztelt Érdeklődők figyelmét, hogy a vezetői pályázat meghirdetése az alábbi linken érhető el:

– Vezetői pályázat

Beérkezett vezetői pályázatok a következő helyen érhetők el:

Dr. Kántor Gézáné pályázata

Nyílt nap, 2017. november 17.

Csalogany nyilt nap 2017

Gyermeknap
2016. május 26-án rendeztük meg intézményünkben a Gyermeknapot. Hagyományainkhoz híven vidám programok, meglepetések és sok játék várta az iskola tanulóit. Hatalmas siker volt a tűzoltók és a rendőrök bemutatója, valamint az udvaron kialakított Kresz-pálya és a kézművesek, mesemondók, arcfestők állomása.

Kulturális Seregszemle, 2016. május 25.
Iskolánk több előadással is benevezett a Gennaro Verolino Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Kollégium által megrendezett Kulturális Seregszemlére, ahol több kategóriában is sikeresen szerepeltek tanulóink.

Vizsgák
Május 19-20-án zajlottak le a vizsgák a szakiskolában. Udvaros és árufeltöltő szakokon adtak számot a végzős osztályok mindarról a tudásról, amit eddig megtanultak. Öröm volt látni, mennyire komolyan vették a vizsgázók a feladatot, és ennek köszönhetően nagyon jó eredmények is születtek.

Öregdiák-találkozó, 2016
Iskolánk régi tanulóit láttuk vendégül május 18-án. Megható pillanatok, nagy találkozások tanúi lehettünk, az iskola jelenlegi diákjai műsorral is kedveskedtek a régi “csalogányosoknak”.

Befogadó Művészeti Fesztivál, 2016. március 5.
A Városmajori Gimnázium által szervezett fesztiválon iskolánk könnyűzenei csoportja szerepelt. A kedves fogadtatásra és a színvonalas rendezvény megható pillanataira mindannyian sokáig emlékezni fogunk.


Ünnepélyek
Évnyitó, 2016-17. tanév
Szeptember 1-én mi is megkezdtük a tanévet. Az évnyitó ünnepséget a tornateremben tartottuk meg, az intézményvezető asszony régi tanulóink mellett sok szeretettel köszöntötte azokat a diákokat is, akik az idei tanévtől kezdve járnak majd hozzánk. Reméljük, ők is olyan jól érzik  majd itt magukat, ahogy a többiek.

Iránytű

iranytu_obuda_2018_1

iranytu_ujpest_2018_2

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.